Ja, wat doet de Oudercommissie eigenlijk en wie zijn wij? Daarom ook hier op de website wat info over ons…

Als Oudercommissie hebben wij een coördinerende rol, waarin we de leerkrachten ondersteunen. Wij regelen bv. dat er bij allerlei activiteiten voldoende ouders zijn om dit te kunnen uitvoeren. Denk aan de spelletjesdag, sportdag, speurtocht, boekonderhoud, foto's maken, hoofdluis controle enz. Daarnaast helpen wij mee met het regelen van de feesten die wij op school vieren, dus de Kerkelijke feesten, maar ook bv. Sinterklaasfeest. En niet te vergeten de 3-jaarlijkse Fancy Fair, die veel voorbereiding vraagt. Jullie begrijpen dat wij deze activiteiten niet alleen kunnen doen en daarom hebben we de hulp van jullie als ouders zo hard nodig!

Binnen onze school zijn er al veel ouders die een taak hebben en daar zijn het team en wij erg blij mee. Toch merken we wel dat het soms moeilijker wordt om voldoende ouders te regelen bij bepaalde activiteiten. Er moet bv. vaker een mail uit om nog een keer extra hulp te vragen. Daarom zouden wij aan iedereen willen vragen om een steentje bij te dragen. We willen toch allemaal dat er voor onze kinderen leuke dingen worden georganiseerd en dat kan echt niet zonder de hulp van ouders?! Mogen we op uw hulp rekenen? Bedankt alvast!

Op onze school worden erg veel leuke dingen georganiseerd, dus er zal altijd wel wat bij zijn waar u aan mee kunt helpen. De leerkrachten zullen voor activiteiten een mail rondsturen waarop u kunt reageren. Wij zien uit naar uw hulp en zo mogen wij als ouders samen met het team staan voor ons prachtige logo: Met elkaar voor ieder kind!

Als u nog vragen heeft over ons als Oudercommissie of onze taken, stel ze gerust! Wie wij zijn? Joke, Monique, Annemieke, Henriëtte, Elvira en Jeannet. Of stel uw vragen aan juf Geerte of juf Corline, want zij zitten vanuit de leerkrachten in de Oudercommissie.

“Het gaat er niet om hoeveel u doet, maar om hoeveel liefde u erin stopt.”